“Sia Kim SitSortorTaew Camp och Ponkit” kommer att gå med i Suek Muay Thai Lumphinee i Thailand

Chun Kertphet har gett bonusen till Sia Kim SitSortorTaew och Ponkit Ch. Chienkamon muay thai träningsläger efter de hade besegrat deras par boxare fint och då de nu kan ha hans bra tillfälle att delta i Suek Lumphinee Muay Thai Champion Kirkkrai att kämpa på denna 6 September 2013 redan.

 

Dessutom, även om det fanns några av master par boxare i Suek Kertphet att visa sina stora former på Rachadamnern boxing stadium för SuekOneThongChai på sista 5 augusti 2013, fanns det Phenaek Sitnumnoi som förlorat spelet på grund av sin ringa storlek kropp, förutom hans roliga stil boxning samt Muengthai S. Bunyiam till förlorat spelet för Tanonchai T. Sangthiannoi också.

 

Tvärtom, avslöjade Chun att reportrarna av Muai Siam att det fortfarande fanns två boxare från den östra delen av Thailand; nämligen Ponkit Ch. Chienkamon som hade besegrat Intreekhao Rachanon och kunde slå honom för den första omgången och Sia Kim SitsortorTaew muay thai campwho trängas och övervinna TKO Chofa T. Sangtiannoi muay thai träningsläger för att få 120 000 baht och göra Kertphet’s boxing camp är välkänd också.

 

Sedan, Chun Kertphet kommer att föra dessa två välkända boxare, som Ponkit och Siakim att slåss i Suek Lumphinee mästare Kirkkrai på denna fredag 6: e September 2013 på Lumphinee Thaiboxning; Å andra sidan, bör vem kommer att kämpa med dem konsultera lagarbetet igen. Dessutom kan det finnas inställningen av SuekOneThongChai igen snart också; Dessutom om muay thai fans av Suek Kertphet vill se för Sia Kim och Ponkit att slåss med vem, kan de ge yttrande på radio 657 via programmet Khlae kodning sänds varje dag.”

Leave a Reply