“OneChalong SitSorNong Camp” vill Thai boxning kampen i Thailand med stor muay thai matchen.

I detta ögonblick, har OneChalong eller tidigare 115 pounds på Lumphinee Champion vände tillbaka för att Visa hans bra form genom att besegra Kusakornnoi S. Chulasane muay thai träningsläger bekvämt som gör honom till vara brunn-känt igen. För sin nästa program, kan han då ha sin chans att kämpa för Lumphinee mästare Kirkkrai på denna början av September genom förvaltningen av Sia Chun Kertphet. Därför har han sin nya möjlighet att kämpa för 114-115 pounds med någon som är lämplig med honom.

SIA Chanu sade att “för OneChalong, han aldrig missar för att kämpa för Lumphinee Champion Kirkkrai i Thailand; Dessutom finns de senaste nyheterna på denna 6 September 2013, Sia Chun att anhängaren. Dessutom OneChalong alltid visar sin toppform och slåss med funniness att vara värdig för muay thai fans betala för biljetten mycket. Å andra sidan, jag kanske priset för biljetten för 270 baht för OneChalong och hans par boxer i nästa match och jag är säker att med OneChalong goda namn, det bör ge honom att kämpa i den stora matchen, som slåss med Yokphet, Ponkit, Nuengthep eller Phrachanchai. Men är allt beroende Sia Chun.”

“Daewfai” har mer fördel att hans par boxare.

Kirurgen Kung Samphran är verkligen övertygad om att Deawfai Sitchakung muay thai träningsläger skulle kunna besegra Kongphuthorn N. Nophiran säkerligen på grund av sin fördel av styrka och erfarenhet, utom hans vikt eftersom han har att förhandla för 2 pounds eller 114-116 pund. Å andra sidan, kommer att detta par boxer kämpa för 2: a CP Freshmart muay thai turnering i Suek Muai Dee Witheethai på lördag 10: e augusti 2013 på Imperial Ladprao Thai boxning stadium.

Kirurgen Kung Samphran avslöjade att reportrarna av Muai Siam “för den 2: a millionaire CP Freshmart muay thai turnering, det kan vara boxarna passerar in i finalrundan kämpa på lördag 10: e augusti 2013, som Daewfai Sitchakung muay thai camp till ansikte med Kongphutorn N. Nophiran och andra. Dessutom nu kirurg Kung Samphran eller huvudet boxning läger Sitchakung sade dessutom att “Jag är säker mycket att min boxer kan besegra hans par boxare och kan passera in i finalrundan säkert på grund av sin styrka, förutom hans vikt att pruta för 2 pounds eller 114-116 pund. Sedan bör det vara några problem för muay thai fans att muntra upp för honom och de kommer inte bli besviken säker.”

One thought on ““OneChalong SitSorNong Camp” vill Thai boxning kampen i Thailand med stor muay thai matchen.

Leave a Reply