Ursprunget till Muay Thai

Beskärningen av Muay Thai ligger i Thailand runt 1300-talet när Muay Thai var känd som en kämpande teknik som används för att neutralisera angrepp av främmande inkräktare. Thailändska folket används alla de tekniker som vi ser i moderna Muay Thai tillsammans med några typer av vapen. De stans och sparkar och använda vissa självförsvar flyttar samtidigt bekämpa sina motståndare. Eftersom de kämpade för sina liv de ofta bar några rustning och används knivar, blad eller pinnar. Många moderna blandad kampsport former har element lånade från Muay Thai. Enkelt kan vi säga att denna kampsport kan användas som grund för dem som vill lära sig flera kampsporter. Även om kärnan i denna kampsport är samma det tillämpades många ändringar i det för att tillfredsställa behoven hos moderna fighters.
Muay Thai har blivit en global kampsport fenomen från andra halvan av 1900-talet. Många människor anser det vara den bästa kampsport och kampidrottsgren samtidigt. Det är därför Muay Thai entusiaster från hela världen reser till Thailand och gå med några av de Muay Thai läger där. Sedan början av 1900-talet den thailändska kungen införde de första strikta reglerna angående Muay Thai och formade sin moderna form.
Till skillnad från många andra kampsporter, Muay Thai kan praktiseras av människor av alla storlek och nivå av styrka och de kan delta i kampen oavsett storlek. Det handlar om tekniken när det gäller Muay Thai. Muay Thai träning är inriktad på stansning, sparkar och lärande adekvat flyttar att utföra dessa åtgärder.
Även om detta är en kampidrottsgren betyder det inte att fokus ligger på de offensiva drag. Förmodligen är det första du bör göra att lista ut hur man undviker motståndarens sparkar och slag. Efter det blir det mycket lättare att inaktivera honom. En bra Muay Thai camp i Thailand bör ha utbildare som klarar Visa verkliga situationer där Muay Thai tekniker kan tillämpas. Klasserna består ofta av presentera dessa situationer och deras upprepning av studenterna. Naturligtvis varm-ups och övningar som styrketräning och stretching är en del av utbildningsprocessen alltför.
Muay Thai träning ger många fördelar så om du letar efter en kampidrottsgren som gör dig starkare, smidigare och ge dig inre frid välja Muay Thai.

Leave a Reply