Stjärna med Muay Thai

Många gånger människor har en passion för Muay Thai och de har lust att lära dig denna fantastiska konstform men de vet inte ‘Hur du kommer igång’ slösa de en massa tid med att tänka hur kan de ta upp utbildningen men hamna förvirrad. Komma igång med Muay Thai är inte stor sak, allt du behöver göra är samla upp ert mod och komma igång. Nedan finns några tips som kan hjälpa dig komma igång.

 

1. komma i form för Muay Thai

Du kan inte överleva Muay Thai om du är olämplig eller inte väl. Innan du tar upp Muay Thai träning, se till att du är i din bästa form och fitness-nivå. Att ha en platt mage är inte krävs och du behöver inte vara tjänligt som idrottsman utbildning Muay Thai, allt du behöver vara är passar nog att utföra grundläggande drag utan svårighet.

2. Skaffa en Partner

Att ha en partner hjälper dig på många sätt. En Partner motiverar dig när du tappar intresset, partner hjälper till att peka ut misstag och spotting för flyttar som behöver hjälp. Han motiverar dig att gå vidare och också gör du punktlig för utbildning. Så det första steget kommer att hitta en perfekt partner, gå och bekvämlighet dina nära vänner att ta upp träningen med dig.

 

3. gå med Muay Thai träningsläger

När du är redo och i bra kondition, hitta en Muay Thai träningsläger och ta entré. Det bästa sättet att lära Muay Thai är genom att gå en Muay Thai camp, orsaken är det Muay Thai träningsläger har erfarna instruktörer whomake säker på att du gör alla flyttar fina och också hjälpa dig att hålla strikt form, så att du kan förhindra skada.

 

4. öva, öva och öva

Utbildning på Muay Thai räcker camp inte, du måste praktiken igen och igen för att göra det perfekt. Så när du är hemma, ta ut lite tid top övning alla drag som du lärt dig på lägret. Detta sätt du kommer att utvecklas snabbare än andra och även behärska konsten snabbare än andra.

 

5. arbeta på uthållighet

Inför en motståndare i ringen kräver en hel del uthållighet och du behöver arbeta på den. Om din uthållighet är dålig, inte kommer du att kunna stå på fötterna under hela matchen och därmed förlora kampen. Gör hjärt-övningar för att öka uthållighet, jag föreslå övningar som körs eller sport som innebär massor av löpning; t.ex: fotboll, basket etc. Du kan också ta upp cykling eller simning.

Leave a Reply