Kok från Thailand har hurrade för “Manasak Sitniwat muay thai camp” att passera in i finalrundan.

Kok Bangboan eller big boss Sitniwat muay thai Camp accepterat att “nu, Manasak eller boxaren i min boxning lägret skulle vara vinnaren endast i syfte att ritar en massor och passera in i den sista omgången av 3rd Weber i nästa match.

 

Dessutom Kok Bangboan eller big boss Sitniwat muay thai Camp avslöjade att reportrarna av Muai Siam Thailand och accepterade att “nu, Manasak eller boxer i Thai boxning lägret kan ha sin nya chans att slåss med Chamuakphet Phetkaserm muay thai träningsläger i 3: e Weber i första matchen för den sista omgången av Suek Chao Muai Thai här lördag 24 augusti 2013 på Om Noi Thai boxing stadium i Thailand. Således skulle han vilja vara vinnare bara för att få sin nya chans att drar alots att passera in i den sista omgången av 3rd Weber, men om han förlorar semi final omgång före den sista omgången, han kommer att misslyckas i detta program omedelbart. Å andra sidan, om han vinner semifinalen spel, han kan få 4 poäng lika för en annan tre boxare i för att drar massor och passerar in i det sista spelet vidare. Tvärtom, om han har tur och kan vinna med sin särskilda punkt, kommer att han bli för att vara första rang och passera in i finalen runda omedelbart som är på lätt sätt. Som för Chamuakphet och Sansatan, de måste till drar alots vara hejade på passerar in i finalrundan vidare också.

 

Big boss Sitniwat muay thai Camp sade att “det inte är en lätt uppgift, men vi måste göra bra i den här gången för nu Manasak hade kämpat för 2 gånger och vann för 1 tid och förlora för 1 gång med 2 poäng. Men Chamuakphet hade vunnit för 2 gånger med 4 poäng, så att vi vinner spelet på lördag 10: e augusti 2013 med särskilda punkter, vi har vår chans att slåss i sista omgången omedelbart också. Å andra sidan, om vi förlorar spelet, kan Chamuakphet och Sansatan passera in i finalrundan i stället för honom lätt på grund av deras 4 poäng. Som ett resultat bör på lördag 24 augusti 2013, Manasak vinnare bara för att passera in i finalrundan; Dessutom har han sin bra uppmärksamhet att öva sig mycket.”

One thought on “Kok från Thailand har hurrade för “Manasak Sitniwat muay thai camp” att passera in i finalrundan.

  1. Mike Coake

    Weber thai boxning turneringen har bra belöning. Så många muay thai läger vill tävla i denna turnering. Sitniwat muay thai camp är så glad.

Leave a Reply