“Olaylek Phetsemuen muay thai träningsläger” kan ta efter “Yokwittaya”.

Olaylek Phetsemuen eller den nya stjärnan av Wittaya Phetsemuen rådde Thai boxning fans att fånga sina ögon på honom för att vara den berömda stjärnan eller 100.000 baht boxare som Yokwittaya Phetsemuen.

Nu har Wittaya Phetsemuen alltid sin nya kända stjärnor att göra hans muay thai camp och Tungsong samhällskunskap är välkänd i Phuket provinsen. Dessutom på i tisdags övervinna Olaylek Phetsemuen bara poängen för Phetbunsong A. Bunchuai i Suek Phetphiya att få 100.000 baht. Emmys informerade sedan, har redaktionen för att skriva nyheter och låt Thai boxning fans för att fånga ögonen på Olaylek för att bli den nya stjärnan i boxning lägret för säker.

Hanna sade med förtroende att “jag alla att fånga deras ögon på Olaylek Phetsemean eller den nya stjärnan efter rutten av Yokwittaya, Ploywittaya, Chalarmkhao och Morakot, särskilt för Yokwittaya efter att han hade övervinna Phetbunsong för att få 100.000 baht i den sista matchen.

Stort kan slåss med bra på ChedSee.

Rungphet Phetcharean muay thai camp eller en förkämpe för 13rd Phusia boxning runda är inte rädd för några par boxare att kämpa efter befälhavaren Thirdsak Nontaphanphiphat kan skicka Kongkert T. Pran 49 eller mästare av 11st Phusia att slåss med honom på grund av lämpligheten av formen för att slåss med funniness.

Dessutom tar Rungphet Phetcharean muay thai läger eller den nya stjärnan från Phetchabun eller mästare av 13rd Phunsia nu en paus efter firar hans mästare. Sedan, just nu, han har fortfarande ingen kö att slåss, men för de senaste nyheterna, kan han ha det en god chans att slåss med en förkämpe för 11st Phunsia boxning runda med Kongkert T. Pran 49 genom att stödja befälhavaren Thirdsak Nontaphanphiphat eller chefen för boxning lägret som reportrar av Muai Siam att han skulle skicka Kongkert att bevisa hans framförande med Rungphet med lämpligheten av deras former.

Dessutom Thirdsak eller chefen för boxning lägret sa att “Nu, Rungphet har sin nästa par boxer eller den Championof Phunsia boxningen runda passande med hans värdighet för säker med det goda resultatet för Rungphet och Kongkert att slåss i 118 pounds som kan bli den underhållande bra knän.”

Leave a Reply