Välj ett Muay Thai Camp själv

Det finns bokstavligen hundratals Muay Thai läger över hela Thailand. Att välja den som passar dina behov är oerhört viktigt oavsett om du vill träna Muay Thai för amatörslag, professionella slagsmål, träna för självförsvar eller helt enkelt träna ett träningsprogram som är roligt och underhållande. Alla människor i världen kan öppna ett Muay Thai läger och säga att de har det bästa erbjudandet men sanningen är att om du vill ha ordinarie traditionella träningssessioner måste du hitta ett läger som uppfyller få krav. Tack vare dessa tips hittar du ett bra Muay Thai läger i Thailand på mycket kort tid.
Många människor föreslår att tränaren är den viktigaste delen av ett Muay Thai-läger. Till exempel, de som är intresserade av professionella Muay Thai-strider bör leta efter ett läger som har utbildare som en gång var en del av pro stridigheter / tävlingar. Även om du går med i ett Muay Thai-läger för att lära sig självförsvarsteknik eller att komma i form är det alltid en bättre idé att vara under uppsyn av en riktig professionell. Om du tvivlar på att din tränare är en före detta eller nuvarande professionell idrottare kan du alltid använda internet för att hitta några online recensioner eller register.
Ett annat bra råd är att hitta ett Muay Thai läger som undervisar autentisk Muay Thai. På detta sätt kan du vara säker på att du lär dig rätt sak.
Glöm inte att kolla in i lägret. Först och främst bör ett bra läger ha all den utrustning som behövs för träningsprocessen. Utrustning för styrketräning och viss specifik utrustning för Muay Thai träning är ett måste. Utrustningen behöver inte nödvändigtvis vara helt ny men om det saknas några delar av utrustning saknar du bra träningssessioner. En annan sak att leta efter är ett rent Muay Thai läger – torkade golv, ren utrustning etc.
Slutligen se hur du känner när du är inne i lägret. Välj ett läger som gör att du mår bra medan du är inne – bra atmosfär, bra läge och bra interiör.

Leave a Reply