Några orsaker till att du borde gå med i en Muay Thai Camp

Ibland hittar du Muay Thai som heter Thai Boxing. Båda termerna är acceptabla och beskriver samma sport som först användes i Thailand. I början var detta en kampsport och den användes i strider, men idag är Muay Thai nationens sport i Thailand. Eftersom det finns strikta regler var det lite förändrat jämfört med hur det såg ut tidigare men Muay Thai-träning ger samma fördelar som tidigare. Muay Thai är inriktad på att använda fyra typer av slag som produceras från armbågar, knän, fötter och nävar. Det är därför många kallar det – de åtta lemmarnas konst.
Idag finns det många sätt att lära Muay Thai på. Med rätt forskning kan du förmodligen hitta ett gym nära dig som erbjuder Muay Thai-lektioner. Du kan också köpa DVD eller hitta videor på nätet som hjälper dig att lära dig denna sport. Men det är ett välkänt faktum att att besöka ett riktigt Muay Thai läger är det bästa alternativet för dem som vill lära sig denna sport och känna sin sanna kraft.
Med hjälp av träningsklasserna som äger rum i Muay Thai läger i Thailand kommer du att eliminera alla de dåliga vanorna i ditt liv. Du kommer att vara ett steg närmare att ha den perfekta formen. Det finns program som kan hjälpa dig med din viktminskning plan och det finns program som är speciellt utformade för kvinnor. Utöver det har vissa Muay Thai läger i Thailand klasser för personer som är inriktade på kardioövningar.
Om du går med i ett Muay Thai-läger bör du förvänta dig en intensiv träning, men var inte rädd för det. De professionella tränare som arbetar i dessa läger utvärderar dina fysiska förmågor och de kommer säkerligen inte att driva dig bortom dina gränser. Denna typ av träning är idealisk för dem som är medvetna om att deras livsstil är fel och de letar efter en radikal förändring.
Träningstiderna går i ca 4 timmar om dagen (2 gånger om 2 timmar träning) vilket är tillräckligt för att studenten ska kunna känna sig starkare och friskare på några veckor.

Leave a Reply