Perfekt hälsa med Muay Thai

Hälsa kan mycket väl vara en av de viktigaste sakerna vi har i våra liv. Tänk bara på det för en sekund – allt beror på att du har en bra hälsa. Om du är sjuk kan du inte njuta av något annat. Så, dina primära investeringar av ansträngning och fokus ska vara i din hälsa.
Lyckligtvis är det inte så svårt för dig att komma till en nivå där du är frisk och där du har hög fitness. Naturligtvis är alla olika i den meningen att vi har olika vanor, lutningar och till och med genetik. Vi äter annorlunda och våra kroppar kräver en annan mängd träning för att hålla sig frisk.
Du kan inte riktigt förvänta sig att bli en bild av styrka om tre månader om du säger oss 49 år och 70 kilo övervikt. Faktum är att viktminskning är något som tar tid att uppnå. Och inte bara tid – men också engagemang och uthållighet. Vi står dock fast med att oavsett vem du är eller vad din utgångspunkt är, kommer du att kunna uppnå hälsa, vare sig i 3 månader eller ett år.
Det första du behöver göra är att hantera din kost. Detta är avgörande för att förbättra din hälsa – försök att följa de bästa näringsråd som du kan hitta. Detta behöver inte vara något som är väldigt komplicerat. Det är faktiskt ganska enkelt. Du behöver inte räkna kalorier eller hantera alla mikronäringsintag. Inget som det. Men vad du behöver göra är att försöka äta så många naturliga livsmedel som möjligt. Och särskilt grönsaker. Du kommer att vilja ha så många vegetabiliska livsmedel i din kost som möjligt – gröna, bönor, frukter, svampar, du heter det. Allt är bra här. Köttet är bra om du kan tolerera det, liksom hela korn och mjölkprodukter. Försök inte att överväga allt och hålla saker enkelt.

Leave a Reply