3 preliminära förutsättningar innan du lär dig hur man kämpar

Om du har bestämt dig för att gå med i ett Muay Thai träningsläger, måste du själv förbereda dig på tre primära företik. Under de närmaste några minuterna kommer du att lära känna de förutsättningar som man behöver för en lätt inlärningssession. Upphetsad att utforska detsamma? Nu kör vi.
1. Tålamod:
Det kräver inte en enda dag att lära sig Muay Thai; en regelbunden och repetitiv hård träning är genom vilken alla blir grillade. Därför är mycket tålamod det preliminära elementet som en Muay Thai aspiration borde ha. Genom att förstå den exakta orsaken till din ilska, irritation och upprördhet kan du uppgradera din inställning till obehag och smärta.
Fortsätt att mata din hjärna att smärta bara hjälper dig att driva dina gränser upp. De flesta utbildare rådgör med sig själv för att hålla tålamodsnivån stabil. Nu kommer boet en som är ännu större än tålamod.
2. Stamina:
Muay Thai daglig session börjar med en rigorös morgonsträckning följt av vägen springande, shadowboxing, rep hoppning och väska arbete. Samma kurs blir också upprepad senare på eftermiddagen. Fighter måste förstärka uthållighet inuti honom för att klara av dessa sessioner. Dessutom pumpar musklerna för mer tid, lyfter en extra kg av vikt, skärning av fet och skräpmat från din kost hjälper till att få mer uthållighet för en skälig fördel framför dina kamrater genom att behålla en bra hälsa.
3. Inner Drive:
Att varar fram till slutet av träningen kräver den enorma inre körningen för självförstärkning. De flesta träningslägren i Thailand rådgör tränare om att bygga en stark orsak som kommer att hjälpa till att hålla bollen rullande. Å andra sidan skapar praktikanter också en tidtabell, bryter ner större uppgifter i mindre och uppnåbara mål för att övervinna deras rädsla. Nybörjare rekommenderas också att börja med snabba och enkla uppgifter innan du gör hårdare jobb.

Leave a Reply