Inte vara girig och få mycket nytta till muay thai match i Thailand.

“Dang Banpho” eller Phrasan Chamcharat avslöjade att “jag gjorde beslutet att inte låta Chatchainoi gå med i Suek S. Sommai på den sista matchen eftersom Ratkhate inte har hans uppmärksamhet att minska sin vikt. Men om han har sin uppmärksamhet att göra, kunde han ha sin chans att kämpa. Å andra sidan, han hade ätit mycket och vill pruta hans vikt av hans par boxare bara vilket inte är det rätta sättet att utföra. Dock om jag tillät honom att gå med i programmet, skulle jag klandras av Thai boxning fans verkligen att jag är självisk och skulle vilja vinna fördelar. Dessutom, om min boxer var förlorare, jag skulle klandras av alla naturligtvis.

 

Dessutom avslöjade “Dang Banpho” eller Phrasan Chamcharat att reportrarna av Muai Siam efter han gjorde beslutet att inte låta Chatchainoi gå med i Suek S. Sommai på den sista matchen eftersom Ratkhat Teedet muay thai camp inte har hans uppmärksamhet att minska sin vikt. men om han har sin uppmärksamhet att göra, skulle jag låta honom kämpa på grund av våra öva för att bekämpa utan att få bara öva bonusar. Å andra sidan, Ratkhat hade ätit mycket utan att minska vikt och vill pruta vikt bara. Därför tittade jag på att det inte är det rätta sättet att utföra och om jag tillät honom att kämpa, jag skulle klandras av Thai boxning fans i Thailand att vara självisk och få fördelar för säker. Tvärtom, om jag skulle klandras av alla, skulle jag förlora min tid inte för att låta min boxer att kämpa sedan.

 

Big boss av sitta Benchama Thai boxning lägret sade dessutom att “han åt för mycket och hans vikt är över än hans par boxer för många pounds. Men han har inte hans uppmärksamhet att minska sin vikt, så om han var förlorare, jag skulle klandras av alla naturligtvis för att vara självisk och vinna fördelar. Alltså, jag skulle inte vilja ta risken och jag är rädd för att skylla.

Leave a Reply