“Sangmanee S. Thianpho muay thai camp” är väl förberedda att slåss med någon från Thailand i 119-120 pounds.

“Löjtnant Ood” eller befälhavaren Sutthichai Thianpho är glad av formuläret för den älskade boxer eller Sangmanee S. Thianpho muay thai camp som hade fått hämnd att övervinna Lamnammun Sakchaichot muay thai träningsläger med flera poäng i Suek S. Sommai sista onsdagen 11st September 2013 på Rachadamnern Thai boxning stadium. Dessutom är han försäkrade att sin boxare kan slåss med någon i 119-120 pounds, så alla kan möta med honom alls.

Löjtnant Ood sade med sin säkerhet efter sin älskade boxare eller Sangmanee S. Thianpho muaythai lägret hade visade hans utmärkta form att övervinna Lamnammoon Sakchaichote muay thai träningsläger igen i Suek S. Sommai sista onsdagen 11st September 2013 på Rachadamnern boxing stadium som “Jag är glad av Sangmanee form mycket,. så jag är säker på att han kan slåss med alla nu Å andra sidan, skulle han slåss med sin passform en att se bra ut. Dock på sin sena kamp som Sangmanee hade vunnit hans par boxare av striderna i 120-122 pund, ville han utnyttja från sin par boxer, så han räknade sin vikt till sin par boxer 2 pounds. Å andra sidan, nu är han redo att kämpa med någon från Thailand eller Phuket i 119-120 pounds med mest passa en bara. ”

“Senior Sergeant Pang” tillåtet “Koko” att försöka igen.

Senior Sergeant Pang Nakornbarn och Pae Meanburi kändes ok med resultaten av Koko Pae Meanburi muay thai camp i sista matchen; Han är dock fortfarande undrar om kokos förlora till sin par boxer, så han vill låta Koko att möta med sin gamla boxare igen efter han hade visade sin bra form.

Senior Sergeant Pang Nakornban och Pae Meanburi avslöjade att reportrarna av Muai Siam efter Koko hade förlorat värderingar för Phetchedsee S. Thianpho muay thai camp i Suek Muai Thai ChedSee för sista matchen som “Jag känner mig ok nu resultatet av Koko som han hade förlorar sin par boxer faktiskt; Jag vill dock tillåta Koko få hämnd för hans par boxare igen efter han hade visade sin bra form.

Senior Sergeant Pang och Pae Meanburi sade att “Jag skulle vilja låta Koko kämpa igen med hans gamla boxare, men han borde ha sin bättre form för att inte förlora hoppet igen. Dessutom, om i den sista matchen, Koko försökte kämpa hårdare, han kunde vara vinnaren. Dock efter poängen var 15-1, han hade försökt och missade poängen tills att vara förlorare. Således, den här gången, han måste hans ny chans att bli vinnare.”

One thought on ““Sangmanee S. Thianpho muay thai camp” är väl förberedda att slåss med någon från Thailand i 119-120 pounds.

  1. Micheal Wolf

    Sangmanee är bra kämpe och han har bara lämnat sparkar. Men ägaren av hans muay thai camp kan göra problemet för honom i snart om hans kamp.

Leave a Reply