Setup farväl matchen för “Kangwarnlek Phetyindee muay thai träningsläger”

“Sia Nao” förberett för installation farväl matchen av Nong Choam eller Kangwarnlek Phetyindee muay thai träningsläger som förra matchen tillsammans med födelsedagen årsdagen av Lumphinee Thai boxning stadium på denna December 2013 till svar för godan namn och hjälp till personer med ärlighet alla gånger.

 

Kangwarnlek Phetyindee muay thai träningsläger är dessutom ett av alla exempel boxare som har kämpat för länge och tjänat pengar fram till examen kandidatexamen. Dessutom på senaste kampen, han hade förlorat till Chatchainoi Sorchor Toi Padreaw på Rachadamnern Thai boxing stadium och nyligen denna 38-år gamla boxare från Korat eller Kangwarnlek har uppenbarat för reportern att “på detta år, jag kommer absolut farväl från boxning cirklar utan att försöka mer och jag vill tjäna pengar i utlandet att hålla mina budgetar.”

 

Sedan, senare reportrar har avslöjats från Sia Nao eller arrangören som setup och ta hand om Kangwarnlek som “från förflutnan tills nu, jag aldrig tvinga alla att kämpa, så som för Kangwarnlek efter att han hade blivit botad från sjukdom, hade han höll mer pengar och stred med sin fulla prestanda tills hans kroppstillstånd är svag nu. Blir det ingen användning om han kommer att kämpa i nästa match, så han måste sluta för att kämpa i detta program. Dock kommer han att kämpa igen på Lumphinee Thaiboxning på denna December 2013 med happy birthday årsdagen av Lumphinee Thaiboxning till installationen som den stora matchen.”

 

SIA Nao avslöjade att “eftersom Kawarnlek inte har någon makt att kämpa längre, han har att vända ner sitt program. Dessutom nu jag har setup den sista matchen för honom redan till svar för honom som en ärlig och trogen till muay thai fans och skapa goda namn för Suek Phetyindee i 20 år nu. Dessutom kommer jag att ge honom en stor budget att göra hans liv och i framtiden, jag kommer att låta honom att ta hand om boxaren i den nya boxning lägret slutar att bygga upp den här nästa februari 2014, eller han kan vara tränare i främmande land efter att ha talat med detta ämne igen.”

Leave a Reply