“Teedet” träning muay thai så hårt i Thailand på Jakung muay thai Camp

Jakung Sampran är full av förtroende om Teedet Jakung’ s gym att slåss med Yodtawee Puinudeang muay thai träningsläger i den första omgången av Assawindam krig på söndag 24 April på Imperial Stadium. Han bekräftar att detta spel är glada och roliga oavsett han vinst eller förlust.
Den första omgången av Assawindam kriger på söndag 24 April på Imperial Stadium är ett slagsmål av Teedet Jakung’ s gym med Yodtawee Puinudeang muay thai träningsläger. Detta är en intresse-kamp eftersom Jakung avslöjar Teedet förbereda sig för denna kamp så han redo för att slåss. Jakung är full av förtroende för dessa spel är glada och roliga oavsett han vinst eller förlust och varna muay thai fans inte bör missa.
“Teedet förbereda sig av utbildning för denna kamp så han redo för att slåss med Yodtawee. Jag är full av förtroende detta spel är excite och kul oavsett vem vinna eller förlust. Jag vill muay thai fans att se och bekräfta om roliga och spännande.” Jakung sa.
“Yodwicha” kommer att förhindra
“The wonder boy” Yodwicha P.Bunsid muay thai camp, en ny boxare från Muay Thai Siam Sport Award bekräftar att tidigare Wisanlek Seetran upptäckt, en äldre boxare från den samma gym träning så hårt hela sitt liv efter att han går till kval rundan och tävla för Aom Noi mästerskapet i Jao Muay Thai den 23 mars på Aom Noi.
“The wonder boy” Yodwicha P.Bunsid muay thai camp, en ny boxare från Muay Thai Siam Sport Award av Thailand sa om en äldre boxare i samma gym beredskap. Wisanlek Seetran Discovery går till kval rundan och tävla om Aom Noi mästerskapet med Chadchai S.J.Toipadreaw i Jao Muay Thai på lördag 23 mars på Aom Noi sändning men kanal 3. Jag kan se sin avsikt, utbildning så hårt och kan säga att detta är en bästa utbildning för honom eftersom jag tränar med honom eftersom Wisanlek är mycket engagerade i denna kamp.
“Han var mycket flitig. Jag tror att han tänkte så mycket på utbildning i denna kamp eftersom han är en boxer”Yodwicha bekräftar.

Muay Thai upplysningar: muay thai camps in thailand , muay thai träningsläger , muay thai training in Thailand

Leave a Reply