Tu anser att “Chaknaronglek” kan passera in i nästa runda säkert.

Tu Tor Morsri har bekräftat att nyligen far till Chaknaronglek T. Silachai har gett sin son eller Chaknaronglek T. Silachai att kämpa för 13rd Fukthiangroup med Raffee Singphathong Suek Chao Muai Thai lördag 5: e September 2015 Omnoi. Sedan kan han träna med T. Morsri boxing camp för att inte göra besvikelse för Muay Thai fans.

 

Tu T. Morsri eller big boss av T. Morsri har visat att reportern av Muai Siam efter far Chaknaronglek T. Silachai har gett den son eller Chaknaronglek T. Silachai att kämpa 13rd Fukthiangroup med Raffee Singphathong Suek Chao Muai Thai av denna lördag 5: e September 2015 Omnoi boxing stadium. Dessutom har nu han praktiserats i 2 veckor, Muay Thai fläktar bör känna sig bekväm eftersom Chaknaronglek inte kan göra besvikelse till någon säkert. Boxer kan således uppfylla Muay Thai fans efter att tas om hand utmärkt de konsumerar, sover, lever och stödja. Slutligen, goda namn kan komma innan pengarna.

Leave a Reply