“Tuan GorGampanad muay thai camp” viljor förlora sin vikt genom träning i slutet av regnperioden i Thailand.

Gampanad Shusuwan, en chef av Panomsarkam bekräftar “Tinx” kan förlust hans vikt i slutet av regnperioden till 119 pounds. Tidigare, vädret är torrent så han inte kan förlorade sin vikt men jag är säker på att han kan slåss på 20 maj 2013. Han har inte problem och redo att bekämpa Marilyns.
Tuan GorGampanad muay thai träningsläger har en bra form att kämpa i 7 kanal och vinna Kanen Sankeng Gelasport muay thai läger eftersom hans vikt. Men han glömma inte tidigare kampen som han förlust eftersom han inte förlorade sin vikt. Jag garanterar “Tinx” kan ha sin vikt 119 pounds eftersom detta är i slutet av regnperioden. Han kan kämpa i matchen Chokpreecha G.Sagungue Camp samarbetet med Kiattipetch krig att ge intäkter som medel för att stödja öppna Satit hus Silpakorn universitet. “Regnar i vardagen är så dålig men Tuan kan slåss och har en chans att vinna Marilyns i denna kamp att underhålla muay thai fans.” Gampanad avslöjar till reportrar att hans vilja förlust hans vikt till 119 pounds är lätt.
Kiattipetch muay thai programmet har en stor kamp mellan Pokaew Fonjang med Ritdet T.Tepsutin muay thai camp, Eangthai Chonleang muay thai träningsläger med Ponlagit. Kan Penthai vinna Yokpetch eller inte, kan Kan vinna Kengkad eller inte och bra matchen mellan Prakaypetch kampen Werachon, Henry kampen Nantawad och sista matchen är Samsan uppfyller Penjern.
“Mai” order “Toi” för att öppna en tävling för “Te”

Sommai Sakunmedta avslöjar efter Palangpon från Wadchara muay thai träning gym har en lista för att slåss med Attapon från S.Sommai muay thai träningsläger i T.Chiwat krig den 30 maj 2013 Wigair stadion i Thailand. Men nu ändrar kampen efter matchen Palangpon slåss med Tragoonpetch i T.Chiwat krig. Och Attapon möter Petchnakon S.Laddagym i S.Sommai krig den 8 november kl Wigair thaiboxningstadion.

Främjare av S.Sommai krig på Radchadomnurn muay thai stadion den 30 maj 2013 på Wigair, avslöjar Sommai Sakunmedta efter Palangpon Wadchara muay thai träning gym kommer att slåss med Attapon S.Sommai i T.Chiwat kriger på Wigair. Men nu de ändra kamp match Palangpon kamp med Tragoonpetch i T.Chiwat krig. Jag begär saker att ändra Attapon meet Petchnakon S.Laddagym i andra slagsmål av S.Sommai kriga på Wigarir.
“Palangpon-Tragoonpeotch vikter är mindre än honom 3 pounds (110-113 pounds). Mr.Toi uppsättning de slåss i andra slagsmål av T.Chaiwat war den 30 maj. Vi Attapon kamp med Palangpon tidigare men vi ändra honom att slåss med Petchnakon som kom från Petchyindee krig på samma andra kampen och ändra Attapon att slåss. Även om han ändrar kampen dagen men de har inga problem eftersom han redo utbildning att kämpa. Vi ändrar muay thai fighter forasmuch Attapon används för att bekämpa med Palangpon så jag kommer att ge möjlighet för Tragoonpetch att slåss. Och Attapon kamp med Petchnakon bra match. Sommai sa.
Muay Thai upplysningar: muay thai camps in thailand , muay thai träningsläger , muay thai training in Thailand

One thought on ““Tuan GorGampanad muay thai camp” viljor förlora sin vikt genom träning i slutet av regnperioden i Thailand.

  1. Thomas Fergy

    Gelasport muay thai camp var mycket tråkigt om den sista kampen för Kanen Sankeng. Idag är han tränar muay thai varje dag för att vänta på nya match.

Leave a Reply