Silapetch Pornwarin Muay Thai Camp slå Tonksak i Thailand

Pornwarin är inte oroa Silapetch Pornwarin muay thai träningsläger vara negativa 2 pounds för Tonksak Jatoi i den andra omgången av Muay Thai kriger på Kwan Riam flytande marknad den 5 juni. Pornwarin tycker Silapetch har en bättre färdighet än Tonksak och be muay thai fans att heja.
Silapetch kommer att kämpa ofördelaktig 2 pounds från 122-124 pund för Tonksak Jatoi i den andra omgången av Muay Thai kriger på Kwan Riam flytande marknad den 5 januari. Pronwarin avslöjar Silapetch Förbered utbildning hårt för denna kamp så hans kropp är perfekt. Även om han är negativa 2 pounds men hans skicklighet är bättre än en rival så han kan imponerande vinna muay thai fans. Nu, han bara förlust sin vikt och förbereder sig för att slåss.
“Även om han kommer att vara negativa 2 pounds men jag behöver inte oroa dig eftersom hans skicklighet är bättre än en rival. Han är utbildning hårt att slåss så det gör mig vara fullt förtroende att Silapetch kan imponerande seger för muay thai fans i Thailand. Alla kan heja på 5 juni på Kwan Riam Floating Market. Nu är Silapetch redo att kämpa och nu, förlorar han sin vikt att slåss.” Pornwarin sade fast i slutet.
“Chun” ändra peruk 7 kanalens program för underhållning
Muay Thai krig på 7 kanaler i knytnäve slagsmål på 2: a juni 2013 kommer att ändras, eftersom detta är fortfarande ett nytt år så boxer inte är redo att kämpa. Nu återkallar Tuan G.Gampanad för att möta Lomnalea Soraug muay thai träningsläger. En förespråkare som ett program, Chun Kiattipetch ta ett extra slag som är en ny tiger cement mästare, Semapetch S.Chaowalit möts Jennarong T.Taksin att bli en första kampen. Chun är fullt förtroende för denna kamp är ändå kul.
En stor kamp i “Muay Thai kriger” är den första kampen på 7 kanaler av Tuan G.Gampanad är inte redo att möta Lomnalea Soraug eftersom detta är ett nytt år men en promotor, Chun Kiattipetch har ett extra slag. Denna kamp är en kamp för en ny tiger cement mästare, Semapetch S.Chaowalit som har en bra form av vinna många Putorn arenor. Senaste, han vinner Mapralong P.Brirak i Tiger cement boxning turnering på Khon Kaen och han kommer att kämpa Jennarong T.Taksin av Suwit muay thai gym som vinner Jomrachan Winidtanaikwam Camp på The firandet på gynnsamma tillfällen på Bangsapan. Semapetch kommer att kämpa i 128 pounds.

2 thoughts on “Silapetch Pornwarin Muay Thai Camp slå Tonksak i Thailand

  1. Mike Coake

    Silapetch es el boxeador responsable, por lo que su campo de muay thai no se preocupe por su lucha, porque siempre la formación de todo el día.

  2. Jessica Ferguson

    G.Gampanad thai boxning läger är välkänd inom detta år. Becuase 2 av fighters visar alltid det goda resultatet av muay thai competitons i år. Så många människor i Thailand vänta med att titta på deras kamp.

Leave a Reply