Den har bekräftat att “Naona” inte att tänka elakt.

Rungsakdewee har bekräftat att Naona Ch. Phatcharaphon inte kanske har för avsikt att vara misslyckades i detta boxning program säkert; men eftersom varje morgon han inte har konsumeras mycket mat tills att få kräkas. Sedan har han varit lemnade från slåss med Lamsing S. Dechaphan, det har att be för arrangören att sympatisera honom också.

 

För Suek Muai Thai Lumphinee, blir det Satanfah R Airline program sänds lördag 21 November 2015 Lumphinee Ramintra boxing stadium, det är befälhavaren en som heter Naona Ch. Phatcharaphon, Lamsing S. Dechaphan, som avfyras i fjärde rundan för att bekämpa med Lamsing S. Dechaphan. Sedan, Rungsak Dewee eller chefen för Naona har ringde direkt till redaktören för Muai Siam att uppmana till solidaritet från Muay Thai fans att i denna match han inte har för avsikt att vara misslyckades av matchen för säker; dock har han minskat sin vikt tills att få kräkas för att vara mästare denna match bara.

 

Rungsak sade att igår Naona har flög från söder, särskilt för morgonen som han har minskat sin vikt till 4 pounds tills att få kräkas. Senare, faktiskt Rungsak kanske inte tillåter Naona att slåss, men denna boxare har bekräftat om sin beredskap. Tyvärr har visade han misstaget denna match, men det bör symphatize för denna boxare eftersom han har känt sin riktiga vana.

Leave a Reply