“Onemario” har visade varm form att slåss med “Fanta”.

Onemario Huan Martin Kaewsamrit eller utmärkt spanska boxer bara kämpade med Fanta Sitsiaprem från Thailand Visa spänningen. Senare, har han visat styrka att vinna värderingar för Fanta för att Visa funniness för att bekämpa som master paret en av Max Muai Thai. Det kan således denna söndag 27 december A.D. 2015 kanal 8 broadcast 7,20 – 9 18.45 Max Muai Thai boxning stadium i Pattaya i Thailand.

 

Nyligen, det finns andra paret sådana, som Chaoweha S. Sirilux från Thailand att slå Ferderigo Sarthi från Italien i första rundan, Wanghin Ph. Saman från Thailand har slagit Dema Morwenove Windysports eller den utmärkta ryska boxaren genom att Visa funniness, Sirichoke Meesakawan från Thailand har bundit med Sami Lamiri eller Schweiz boxer med visar liknande betyg, Narak A. Sanitphan från Thailand har övervunnit Manzer Toliphoz Rusthaiteam från Uzbekistan med funniness , Yodyut Sorsor Nawaten från Thailand har slagit Yodyut tills såret paret en är fult att nål för 10 gånger.

Leave a Reply