“Domaren Dong” kan inte lämna Rachadamnern boxing stadium.

Domare Worasak Phakdeekham har nu avslöjat att han borde ägna tid att arbeta mycket mer som chef director och bedömning av Thai boxning sport i Thailand. Dessutom denna nya position har ersatts av huvudet direktören Chachoengsao i provinsen, och han är fortfarande domarna av Rachadamnern boxing stadium som tidigare. Men, för att vara head chef var annars beror tillfälle.

 

Domaren Dong sa att han brukade vara en av alla kandidater till att vara domare office direktören efter av direktören datum Chaikla. Dock nyligen domare Worasak Phakdeekham eller domarna av Rachadamnern boxing stadium och chef för Sport Center i Chachoengsao i Thailand har flyttat ståndpunkten att vara head director och bedömning av Thai boxning sport kommittén kontor i Thailand som är över förväntan. Sedan, han borde ha hans mycket ansvar att avsätta för sitt nya verk genom att spela sin roll boxning domaren mindre än tidigare. Lyckligtvis är han fortfarande Rachadamnern domare att fungera normalt, förutom arbetar i var annars som beror lämplighet och möjlighet också.

Leave a Reply