“Nueng” hoppas att nytt blod kan ersätta gamla blod.

Nueng eller Suttipong Rodaem eller stora basa av Kesayim har accepterat att den tid det Rungphet Kertchareonchai är den välkända en det vet inte den där Mongkollek av Kesayim har bott . Lyckligtvis nu Mongkollek har bra form samma som Rungphet, med undantag för sin styrka och hans namn vara värre än Mongkollek. Men är Rungphet den flitiga med ägna sig för att arbeta mycket, han kan bli för att vara den stora också i framtiden, särskilt för sin flit, god uppmärksamhet och bra ägnar.

 

Dessutom sa stora basa av Kesayim att han har kom ihåg att i den senaste Rungphet har kämpat som en av miljonär programmet Lumphinee boxing stadium kanal 7 många år sedan. Men vet det fortfarande inte Mongkollek denna boxning cirkel. Å andra sidan, nu är hans form bättre som det är nu med sin flit och goda ägna för att bli den stora boxaren denna cirkel för boxning också.

Leave a Reply