“Sorchor Wao” har gjort listan över “Kiekkong” att slåss kontinuerligt.

Sorchor Wao eller Phatsatorn Sittikarn eller lagarbete av Suek Muai Dee Withee Thai har avslöjat hans sinne som nu lagarbetet har inneburit för Kiekkong Phayakmuengchon, som har övervunnit Faris Luaksuan senaste matchen att kämpa denna 7: e februari 2016 redan.

 

Sorwor Wao eller Phatsatorn Sittikarn eller det verkställande lagarbetet och lagarbete av Muai Dee Withee Thai sänds NBT kanal från Rangsit varje söndag eftermiddag sedan 15.00. att Kiekkong nyligen har övervunnit Fais Luaksuan den sista matchen. , lagarbetet har gjort listan över honom att kämpa nästa match redan.

 

Sorchor Wao har sagt att bekräfta att nu han har fört Kiekkong Phayakmuengchon, som har besegrat Fais Luaksuan senaste matchen att kämpa denna 7: e februari 2016 redan. Dessutom kan han slåss som den första av programmet efter att ha visat sin funniness. Därför bör de ger honom ett tillfälle att låta honom visar med full prestanda stödjas väl också.

Leave a Reply