San- eller “Kodea” inte är nöjd efter att veta om att släppa de dåliga nyheterna av San Pharanchai.

“Kodea” eller Pharanchai Adithepworaphan är inte nöjd efter det är någon som har släppt dåligan nytt av San Phanranchai ta bort från spelet. Sedan, den har bekräftat att han för denna match kan visa goda resultat med 100 procent vara redo för att slåss med Phanphayak Chitmeungnon på alla sätt. Muay Thai fans kan således känna sig bekväm och lita på kvaliteten på boxning lägret.

 

För Suek Phetwittaya, finns den nya arrangören eller Dang Hanna, som har gjort de perfekta listorna av boxarna att kämpa på denna 28 januari 2016, särskilt för den master 2 år vinna eller Phanphayak Chitmuengnon att slåss med San Pharanchai för att skapa bra strömmen att Muay Thai fans mycket.

 

Men på senare tid finns det någon som släppt de dåliga nyheterna att detta par en har tagits bort från detta program på grund av deras ingen beredskap att kämpa. Således, reportrar har uppenbarats från chefen för utmärkt boxing camp för att inte tro på de dåliga nyheterna. Likaså, San Pharanchai är flitiga att slåss med hans bra kroppstillstånd att få hämnd för Phanphayak igen av visar hans alla strategier. Det är därför ingen aning för borttagning av San Pharanchai eftersom han inte kanske använder endast för sitt knä, men den innehåller med hans bra strategi att visa för Muay Thai fans. Slutligen kan det vara säker på att han kan övervinna Phet A. Phimonsri igen även om han kanske pruta sin vikt till sin par en.

Leave a Reply