På Thairat, kommer att par boxarna kämpa i 132 pounds.

WAN Bangkhaen rekommenderat Muay Thai fans att bevisa prestanda Suek Yod Muai Thai råtta för denna vecka, särskilt för master en att förstå mästare i 132 pounds. Därför kommer det finnas Changsuek Kertthongrit slåss med Phetphikhad K. Klanbut i 132 pounds. Sedan, den har hög kvoterna för var och en att misslyckas av matchen enkelt.

 

För Thairat TV-kanal, har det sänds varje lördag sedan 2 PM; Dessutom har Promotorn Thongchai Rattanasuban och teamwork Cheeranai medfört de välkända som kämpa i detta spel. , blir det master en att förstå mästare av 132 pounds; nämligen Changsuek Kertthongrit slåss med Phetphikhad K. Klanbut i 132 pounds efter den andra en eller Phetphadung Tormeanburi slåss med Fangkhong S. Sirilak, Abbas Luaksuankhid slåss med Phetchulaphetsemeun och den första eller Theeradate Sitphonthosuphod slåss med Phetsamrej Luaknongyangthong och andra. Således, Muay Thai fläktar bör inte missa för att titta detta spel.

 

WAN sade att lördag, han vill Muay Thai fans att muntra upp sin par sådana med garantier för att roa. Därför blir det Changsuek Kertthongrit att förstå mästare från Phetphikad K. Klanbut, och var och en kan slå en alltför.

Leave a Reply