“Jampatong” en förväntade vinnare från thailändska sjukförsäkringen muay thai turnering i Thailand.

Thailändska sjukförsäkringen Muay Thai Road Show 3. öppnar enkla ceremonin till muay thai fans. Kampen kampen är Petchyaso Dabransarakam som vinner en punkt Sansananchai A.Bunchob muay thai träningsläger, och andra slaget är Jampatong S.Sombun som var en förväntade vinnare beat Petchnamchai W.Sankprapai i den första omgången och Jampatong har en chans till sista omgången. Men Jampatong kommer att ändra för att träna på Suwit muay thai camp för den sista matchen.
Öppen av thailändska sjukförsäkringen Muay Thai Road Show 3. på Muay Thai LumPiNi kriget sänds även om TNG kanal av ta en linje och B att kämpa. Resultatet är en linje, Petchyaso vinna en punkt Sansanan och B-linjen är Jampatong kan knockdown Petchnamchai i första omgången.
Efter den första kampen finish, muay thai fans är imponerande och beundra Petchyaso och Jampatong’s form. De kommer att kämpa i nästa kvartsfinalen. Jampatong förväntades vara en vinnare som andra boxning i thailändska sjukförsäkringen Muay Thai Road Show bör inte slarvig eftersom han kan gå till den sista omgången.
Chun”varnar alla läger att titta på 2 sista muay thai slagsmål i Thailand
Mr.Chun Kiattipetch garanterar två sista slagsmål på LumPiNi Greg Grai Champion från bra muay thai läger. Satsningen i varje kamp är 2 hundra tusen Baht. De är fulla av självförtroende muay thai fans kan satsa och varna dem att titta på nya generationen boxare. Om de är smarta, tar jag inte dem att slåss i en stor kamp.
LumPiNi Greg Grai Champion den 18 juli skapar livlighet i muay thai cirkel. Efter Mr.Chun Kiattipetch öppna alla lista kampen trodde Muay Siam som rapporterar till muay thai fans vet kontinuerligt. Nu varnar Bigchun muay thai fans som de inte skulle komma hem när stora matchen klar eftersom jag vill ha dem att titta på två sista slagsmål. De är slagsmål av Kunpan Kiattijarernchai med Chameounkpetch Jidmeoungnon muay thai träningsläger och andra kampen är Paleehadlek Krawparaorayong muay thai läger med Naleedet S.Suradet muay thai träningsläger. Satsningen i varje kamp är 2 hundra tusen Baht. De är nya generationens boxare i “Banponmeoungdee”.
“Jag bekräftar två sista slagsmål från 2 muay thai läger kommer att skapa en stor satsning eftersom Kunpon är en topp boxare från peruk MoChit och Chamoenkpetch är en bra boxare. Även boxare i sista kamp är en 100 pounds i vikt men jag kan bekräfta att är de bra boxare. Om de inte är bra, kommer jag inte ta dem att visa i LumPiNi Greg Grai mästare.” Mr.Chun sa.

Leave a Reply