“Praoprao” insisterade på att förstå mästaren för sann efter du kanal.

Praoprao Phetyindee Academy har meddelat för att hämnd av Sanson Arawan Suek sanna för du Muai Man fredag. Dessutom kommer detta program setup 9 November 2016 internationella Rangsit boxningsstadion. Och, det kommer sändas sant för dig kanal antalet 24 sedan 18.00 Likaså vill han förstå mästare med att ha sina föräldrar att komma för att ge uppmuntran boxing stadium alltför.

 

För Suek sanna för du Muai Man fredag, kommer den setup den här 9 November 2016. Dessutom tillkommer den master som mellan Oungbak Sitsarawatsia att slåss med ET Portortor Thongthawee följande av andra eller Praoprao att förstå mästaren sant för dig kanal i Mini flugvikt med Sanson Arawan. Vad mer, nyligen Sanson bara vann han för 2 matcher och bundna med honom för 1 match. nu Praoprao fortfarande undrar om poängen, han vill hämnas av Sanson igen och ta mästaren bälte tillbaka till sitt hem också.

Leave a Reply