“Leampetch Bunmee muay thai camp” återhämta sig från sin skada

Pele Kiatsongrit, en bästa tåg Muay reporter Club är fullt förtroende Leampetch Bunmee kan gå till den sista omgången av Road Show Fugtean grupp 8.
Pele Kiatsongrit, en bästa tränare Muay reporter klubb och tränare av Bunmee muay thai träning gym avslöjar att efter lista kampen har namnet Leampetch Bunmee i 8 boxare och 8 muay thai läger att kämpa för att få en miljoner baht i Road Show Fugtean grupp 8. De publicerar ett uttalande och avsluta den första matchen redan på Jao Muay Thai Program. Leampetch Bunmee har en kamp med Kaiwanlek T.laksong i Jao Muay Thai den 20 juli på AomNoi thai boxing stadium i Thailand. Kanal 3 sändning Leampetch kan gå till den sista omgången när han att frånträda Waber Tukkae eftersom hans skada gör han inte kämpa och utbildning. Nu Leampetch återhämta sig från sin skada och kan utbildning som tidigare.
“Vi fortfarande ledsen om den sista kampen som Leampetch inte kan bekämpa eftersom han aldrig förlust, men han måste dra sig tillbaka från den sista omgången. Du kommer att se att vi förlorar mycket pengar för behandla honom men han återhämta sig från sin skada redan. Jag är full av förtroende och stöd honom kan gå till sista omgången igen “

One thought on ““Leampetch Bunmee muay thai camp” återhämta sig från sin skada

  1. Micheal Wolf

    Bunmee Camp har många thai boxning fans att se sina fighters. Eftersom Bumee Camp har bra muay thai träning och nu Leampetch är bra boxare.

Leave a Reply