“Ton” ledsen “Yodwicha” blev skadad av muay thai träning på Bunsit Camp i Thailand i denna månad.

Tone T.Rungip apologet för muay thai fans om Yodwicha P.Bunsit lägret skadades i den muay thai utbildning från hans muay thai träning så han behöver för att dra sig tillbaka från LumPiNi Greg Grai Champion den 8 augusti på LumPiNi muay thai Stadium i Thailand. Han bekräftar alla vill kämpa i den stora matchen men tonen är inte klar så jag inte kan riskera. Om dåliga saker hända, kommer att boxning program och mitt gym vanära. Jag använder mitt liv för att skapa en bra boxare i mitt gym så jag inte behöver risken.

 

Ton T.Rungip, en master/a manger av boxning Gym P.Bunsit avslöjar att Muay Siam reporter efter han ta ett medicinska bevis dokument av Yodwicha som har en kamp den 8 augusti till en läkare i Muay LumPiNi 30 juli till rapport Yodwicha skadades. Han bekräftar Yodwicha har en riktig sår och inte ansluta om politik att någon misstänkt. “Jag tar honom till röntgen på sjukhuset och läkaren sa Yodwicha bör vila 14 dagar. Då, tar jag ett medicinska bevis dokument av Yodwicha Lumpinis styrelse och läkare för kontroll. De tillåter och erkänna det eftersom detta boxare inte kan slåss och fortfarande inte utbildning.”

På samma gång är en chef av P.Bunsit muay thai träningsläger om ursäkt muay thai fans om Yodwicha P.Bunsit skadades från den sista kampen så han måste dra sig tillbaka från LumPiNi Greg Grai Champian den 8 juli på LumPiNi Stadium i Thailand. Han bekräftar alla vill kämpa i den stora matchen men tonen är inte klar så jag inte kan riskera. Om dåliga saker hända, kommer att boxning program och mitt gym vanära. Jag använder mitt liv för att skapa en bra boxare i mitt gym så jag inte behöver risken. Alla vill ha pengar men rykte är viktigare än pengar. Jag kommer från landsbygden själv utan något så jag gärna i denna position. Yodwicha kommer forerun sökvägen för junior boxare. Vi kommer att göra allt bäst. Om han kan slåss, kommer han att kämpa för att alla vill ha pengar men han skadades. Yodwicha har en riktig sår och inte ansluta om politik som någon misstänker. Om någon inte tror, kan du gå till se en sann eftersom vi har bevis. Så kan han inte slåss med någon muay thai läger i snart eftersom han inte kan träna.

Leave a Reply