“Peankhon” kommer att slåss med “Kumarndoi” allvarligt.

Thep Thamma eller lagarbetet av Suek en Thong Chai har godtagit som nu har han tagit Peankon att slåss med Kumarndoi i 117 pund denna 30 November 2016 Rachadamnern boxing stadium. Dessutom är detta den vikt som Peankon har aldrig kämpat innan. Sedan, stora låt vill veta priset honom för att bekämpa i detta spel.

 

Thep Thamma eller lagarbetet av Suek en Thong Chai har avslöjat att nu Peankon T. Surat Daewroj har visade hans heta form utan att förlora någon för 10 matcher. Likaså arrangören Thongchai har frågat lagarbetet om priset Peankhon att slåss, men det finns ingen som kan berättar om detta ämne klart. Dessutom gör det stor låt trivs inte om priset. Dock med sin varma form kan han vinna det stora priset för säker, särskilt för att vara den favorit för det Muay Thai fans av Suek en Thong Chai. Och han har vunnit för flera matcher.

Leave a Reply