Detta spel på kanal 7 kommer att matchas på boxning läger att skilja från matchen på förra veckan.

Kai Sitkaewphraphon har accepterat som för förra fredagen och lördag dessa dagar inte dagarna av Sitkaewphraphon till att visa den fantastiska prestandan. Dock för Suek Muai Thai Ched se kan det dagarna för Sitkaewphraphon att Visa potential genom att vara mästare i kanal 7.

 

Kai Sitkaewphraphon eller big boss Sitkaewphraphon boxing Camp har avslöjat hans sinne till reporter av Muai Siam efter Khundaew har slagits av Klasuek Phetchinda för greppa mästare i sann för dig förra fredagen. samma sätt finns det en annan eller Khunphon att slås av Nuengphattaphee Semi Final boxning runda av Changdang Lumphinee boxing stadium också lördags. Dessutom har detta boxning läger varit fick väl med boxningsstadion kanal 7. , nu är det vänstern bara Khunsueknoi att förstå mästaren kanal 7 i 122 pounds med Big Bang Suek Muai Thai Ched se denna söndag 27 November, 2016. Slutligen bör det låta denna boxer för att försöka sitt bästa; men om han är förloraren, blir det okej för att vänta nästa tillfälle.

Leave a Reply