Verkliga muay thai camp är Thailand för alla

Det viktigaste steget i en Muay Thai boxares karriär är när de är först ut. Att välja rätt utbildning gymmet, är de rätt teknikerna och rätt metoder avgörande för att bli den boxare som du vill vara. Här kommer jag att dela några bra råd som jag har samlat under mina år som gör muay Thai hennes i Thailand.

 

När du först börjar i ett träningsläger, lära sig korrekt mekanik är viktigare än att pressa dig själv till din yttersta. Som du tränar i Thailand med verkliga muay thai camp, se till att du frågar din Kru om du gör saker rätt som han undervisar dem till dig. När du lär dig, kom ihåg att bryta dina rörelser ner till sju viktiga komponenter: grepp bekräftelse (grepp för händerna) & grepp av fötter, beväpna lås (rätt arm positionering), skuldra pack (gifta axeln till resten av ditt skelett), crown att svanskotan justering (så att din ryggrad kan hantera belastningen), buk aktivering (håller övre halvan och nedre halvan arbetar tillsammans), hip rekrytering (genererar de flesta av din makt) och ben dragkraft (styr du balans och din riktning / hastighet). När du har möjlighet att identifiera de olika delarna av varje drag, kommer du att kunna enkelt identifiera de områden som du behöver arbeta .

 

En av de viktigaste sakerna muay thai Camp i Thailand att komma ihåg är att det är absolut nödvändigt att villkoret även dagar av träning. Du kanske inte behöver spar när du först börjar, men luftkonditionering din kärna och öka din uthållighet kommer att hjälpa dig mycket i det långa loppet. Sedan när det är dags för dig att prick, din kropp kommer att förberedas och du kommer att dominera dina konkurrenter!

 

En annan viktig faktor i din Muay Thai träning från Thailand är att du måste acceptera lite ömhet. Muay Thai camp gör du ömma ett tag. Detta är till stor del eftersom det är främmande för kroppen. Som din centrala nervsystemet blir vana vid denna ny och intensiv arbetsbelastning, kommer mycket, om inte de flesta av de besvär som du inledningsvis känna helt enkelt försvinna som du bekantar dig med din träning. ge det lite tid. Misströsta inte om du av de första två veckorna är ganska öm. Detta är bara en del av resan till att bli en Muay Thai expert.

 

Jag hoppas du kan ta dessa några Muay Thai tips från Thailand och blir en stor Muay Thai boxare. Jag önskar er lycka till i din träning och förhoppningsvis kan du en dag bli en mästare!

Leave a Reply