Resetips med en stor Muay Thai camp

Om du vill resa till Thailand som du behöver veta mer om de saker som du kan se och göra där. Du kanske har hört eller läst att Thailand är en plats där du kan uppleva en massa saker och detta är förvisso sant. Men, förutom sightseeing och njuter av den vackra naturen (särskilt sandstränderna) finns det några saker du kan göra som gör din kropp mår bättre och du kommer att uppleva dessa effekter långt efter du återvända till ditt hem. Naturligtvis, talar vi om den fantastiska sporten som uppstod i Thailand många århundraden sedan – Muay Thai.
Muay Thai är nationalsport i Thailand och personer som vill lära sig mer om det ansluter till Muay Thai träningsläger. Det finns hundratals läger såhär över hela Thailand, men inte alla av dem är skapade lika. Eftersom du förmodligen inte har råd att resa till Thailand flera gånger per år, är det bra att ta tid och hitta ett bra träningsläger. Så, vad exakt gör en stor Muay Thai camp?
Först av allt, är det lägrets bakgrund. Kvalitet läger finns oftast för mer än ett decennium och de har ”tjänat” hundratals nöjda elever. Lägren som Suwit Gym har återvänder studenter varje år vilket är ett bra tecken på kvalitet.
Ett bra träningsläger kommer att ha olika program för olika elever och de kommer att tillåta medlemskap för varje kategori av människor – män, kvinnor, gamla och unga människor.
En annan sak som gör ett läger stor är utrustning och utbildare inom it. Utrustningen måste vara rena hela tiden och de måste ha alla nödvändiga apparater som behövs för korrekt Muay Thai träningspasset. Dessutom, tränare eller instruktörer skall professionella, företrädesvis personer som har varit Muay Thai fighters själva (särskilt framgångsrika fighters).
Slutligen, läge spelar en viktig roll för det helhetsintryck som ett läger lämnar. Lägren ligger i en vacker miljö är ett bra sätt att träna hårt och att vila mellan klasser. De flesta människor väljer att gå på några av öarna i Thailand som Phuket Island eftersom naturen det är otrolig.

Leave a Reply